Seehof Nature Retreat

Project Name:

Seehof Nature Retreat

Location:

Naz-Sciaves (Bolzano), Italy

Year:

2017

Typology:

Hotel

Architect:

noa* – network of architecture, Bolzano

Photographs:

Seehof

Products Supplied:

Vanity top in Corian® Canyon, complete with a fold-down cover and cut out for the sink. Custom-made.

The Hotel Seehof is situated near a small mountain lake in the heart of the Isarco Valley, immersed in a pastoral setting of apple and spruce trees, only a few kilometres from Brixen. The design by Bolzano-based noa* (network of architecture) is both contemporary and elegant, skilfully inserted in its natural surroundings to respect the peaceful atmosphere and wellbeing inspired by the site. Planit was once again invited by noa* to supply and install, with its customary precision, a series of vanity tops in Corian® Canyon, complete with a cut out for a black ceramic undermount sink. To complete the vanity top, we also realised the cladding of the fold-down cover, with an internal wood finish complete with a mirror.

Discover all the Planit Projects: